Nosaltres/ Que Fem

Slider 2
Slider 3
Slider 4
Slider 4
Slider 4
Slider 4
Slider 4
Slider 4
Slider 4
Slider 4
La Nostra Missió
Lliurar productes i serveis d'excel·lència per al desenvolupament de projectes, muntatges elèctrics, instrumentació, control automàtic i equips elèctrics, utilitzant tecnologia punta en l'assoliment del màxim benefici dels nostres clients, tenint sempre present la revisió constant dels processos, a la recerca de la millora contínua en tots els nivells de l'organització.
L'Objectiu
Ser capdavanter en el nostre entorn industrial, reconeguda com una empresa professional, rigorosa en l'assoliment de la qualitat i compromesa amb la seguretat , salut en el treball i la conservació del medi ambient
La Nostra Empresa
Es dedica a Muntatges Elèctrics, desenvolupa totes les seves activitats administratives, tècniques i operatives, prenent totes les mesures raonables i pràctiques per garantir el lliurament de productes i serveis amb el propòsit de satisfer els requeriments dels nostres clients, considerant a més la seguretat, la conservació del medi natural i la salut ocupacional de tots els seus treballadors, buscant permanentment un nivell d'excel·lència.
Seguretat i Salut en el Treball
Amb el propòsit d'assegurar la Salut i Integritat física dels treballadors i en concordança amb la nostra Política Integrada, es compromet a: Implementar, mantenir i actualitzar contínuament un Sistema de Gestió en Seguretat i Salut en el Treball.

El nostre Compromís és protegir la vida i salut dels treballadors, equips, instal·lacions pròpies o de tercers.
Projectes
Disposem d'un destacat equip de professionals i de tota la infraestructura necessària per realitzar projectes elèctrics, especialment en el camp industrial, la nostra experiència a nivell nacional amb eficiència i òptim resultat.
Instrumentació i Control
A l'àrea d'Instrumentació i Control Automàtic, disposem de professionals especialistes recolzats per una sòlida infraestructura en eines, instruments de precisió i equips de control. Això ha permès a l'empresa realitzar durant els últims anys importants obres en camp d'industrial d'hidrocarburs, alimentació i en diversos processos productius.

Nostres Necessitats

  • Cables i Canalitzacions
  • Quadres elèctrics
  • Eines
  • Grues i Elevadors
L

'experiència d'anys realitzant obres, estudis i projectes és una fortalesa que oferim als nostres clients amb la finalitat d'optimitzar les seves instal·lacions a nivell tècnic i principalment econòmic.

La nostra implicació en els projectes dels nostres clients és absoluta. Disposem de mitjans perquè una vegada adjudicada l'obra, es puguin plantejar diferents opcions per aconseguir optimitzar al màxim la seva instal·lació, analitzant les diferents solucions tècniques.

L

a consolidació de la nostra empresa ha estat en bona part gràcies al treball en equip, a la formació dels seus treballadors, a la responsabilitat i motivació per construir una organització eficient i altament qualificada i a la política de RRHH de Montajes Catalana que està orientada cap a una cultura empresarial oberta, de contínua formació i integració del seu personal en l'empresa.

E

stem situats a Cornellà de Llobregat, província de Barcelona. A la zona del Baix Llobregat, a escassos metres del centre de la població i molt bé comunicat per la carretera: A2, C-245, Metro L5 Cornellà Centre, Tramvia (T1, T2) i Renfe (R1, R4).

Coordenades GPS: Latitud: 41.3627311 (41º 21' 45.83" N) Longitud: 2.0670341999999664 (2º 4' 1.32" E)

Nostres Clients

Indústria

Solucions per a Gestió Industrial

Oficines

Oficines

Arts Gràfiques

Arts Gràfiques

Automoció

Solucions per a Automoció

Energies Renovables

Solucions per a Energies Renovables

Truqui'ns al:   (+34) 931862236  

Ens esforcem per oferir als nostres clients tot el nostre suport amb responsabilitat i compromís.
  •    Taller de: 8:00 a 18:00 hrs. De Dilluns a Divendres
  • Administració De: 8:00 a 18:00 hrs. De Dilluns a Dijous, Divendres. De: 8:00 a 14:00 hrs
Copyrights © 2014 & Designed byWfb , All Rights Reserved.
Ús de Cookies   Si continua utilitzant aquest lloc vostè accepta el seu ús.Privacy Policy/Terms of Service